Comanda mobila de baie Goodmob

Inainte de a face comanda de mobila de baie, trebuie sa stiti exact ceea ce va trebuie. Pentru aceasta trebuie sa va planificati din timp noua dvs. baie. Iata, mai jos, cateva sfaturi de urmat inainte de a comanda mobilierul de baie.

Cum imi planific baia?

Daca v-ati decis sa va renovati baia, este momentul sa va indreptati atentia asupra planificarii si re-proiectarii acesteia. Bine, bine, dar ce anume comandam pentru baia noastra? Ce anume trebuie avut in vedere atunci cand proiectam baia? Raspunsul la aceasta intrebare poate fi spart in doua directii, la fel de importante:

  • cum sa arate baia? spre exemplu, aici veti tine cont de materialul care va acoperi peretii si podeaua, culorile alese pentru obiectele sanitare, dar si pentru obiectele de mobila din baie. Aici este locul unde puteti decide daca va doriti o baie moderna sau traditionala, acest lucru afectand elementele de finisaj ale mobilierului de baie, dar si forma obiectelor de mobila din baie.
  • cum sa functioneze baia? Spre exemplu, puteti opta pentru una sau doua chiuvete, un dus sau o cada sau amandoua. Tot la acest pas puteti discuta spatiile de depozitare necesare in baie si pozitionarea obiectelor sanitare si a celor de mobilier.

Mai jos vom discuta, in special, despre cea de-a doua directie prezentata, partea de aspect fiind una personala, care tine de gusturile fiecarui membru al familiei, iar gusturile nu se discuta, nu?
Vom discuta despre cum sa va intocmiti planul baii, ce anume sa includeti in baie si cum sa obtineti maximum de confort si functionalitate de la una dintre cele mai utilizate camere ale locuintei.

Aspectul baii

Asa cum spuneam si un pic mai devreme, gusturile nu se discuta, asa incat, daca doriti o baie roz fosforescent, este numai si numai alegerea dvs. Ce putem discuta relativ la proiectarea aspectului baii si ce anume trebuia avut in vedere atunci cand comandam produsele ce definesc aspectul, sunt tot probleme de ordin functional, dar care pot influenta aspectul. Si anume:

  • evitati suprafetele lucioase. Cand comandati mobila de baie, uitati-va dupa obiecte care sa nu fie compuse, in intregime din suprafete oglinda. Acest tip de suprafete, desi arata mai bine, sunt mult mai greu de intretinut. Umiditatea din baie va face ca acele suprafete sa nu fie tot timpul cele mai curate suprafete, pe cand o suprafata mai rugoasa, va ascunde acest neajuns.
  • evitati culorile foate inchise. Atunci cand veti face comanda pentru faianta si gresia din baie, evitati negrul, bleumarin-ul inchis sau alte nuante inchise deoarece, sarurile din apa de la baie vor fi foarte vizibile pe aceste suprafete, trebuind sa le curatati permanent.
  • evitati gresia lucioasa. Atunci cand va comandati gresia, alegeti una special conceputa pentru baie, deoarece veti umbla cu talpile ude si, daca suprafata nu are o aderenta corespunzatoare, puteti aluneca riscandu-va siguranta si sanatatea.

Functionalitatea baii

Intocmirea planului baii

Incepeti prin a schita planul baii, la scara. De obicei, baia este rectangulara, dar aceasta nu este o regula, putand fi de orice forma. Aceasta schita a planului baii va va ajuta sa plasati toate elementele necesare intr-o baie, lasandu-va sa vizualizati spatiul disponibil pentru celelalte obiecte de mobilier.

Marcati, pe plan, pozitia usii, sau a ausilor, daca aveti mai multe cai de acces in baie, precum si a ferestrelor. De asemenea, marcati punctele de intrare, in baie, a tevilor (de apa rece si calda, de scurgere, si cele de incalzire). De asemenea, marcati orice perete interior sau neregularitate a peretilor interiori, daca acestia nu sunt drepti (coloane de scurgere a apei de la etajele superioare, a apei pluviale etc).

Obiectele sanitare

Pasul urmator este sa decideti unde doriti vasul de toaleta, bazinul, chiuveta si cada sau dusul. Este important sa va asigurati ca este suficient spatiu de acces in si din baie pentru ca nu ati vrea sa intrati cu fata si sa iesiti cu spatele. Acest pas va va ajuta sa decideti gama de marime a obiectelor sanitare din baie, pe care le veti comanda.

Plasati obiectele sanitare tinand cont de lungimea si de unghiul (caderea) tevilor de scurgere (toaleta, lavoarul, cada etc). Acest aspect este extrem de important deoarece poate face baia complet nefunctionala sau, mai rau, poate refula coloana de scurgere. Consultati-va cu un specialist pentru acest pas, daca nu sunteti siguri.

Numarul de persoane, care vor utiliza baia, este, si el, important, deoarece poate determina necesitatea unui al doilea vas de toaleta, sau o a doua cabina de dus.

Mobilarea baii

Dupa plasarea, in plan, a obiectelor sanitare, spatiul ramas liber poate fi utilizat pentru obiecte de mobilier de baie. De cele mai multe ori, aceste piese de mobilier au rol de depozitare, dar pot fi si aparente, pentru mascarea masinii de spalat rufe, a cosului de rufe sau a altor obiecte.

De obicei, sptiul de sub lavoar trebuie sa permita accesul facil la conductele de alimentare si de scurgere, astfel ca, daca veti decide sa mergeti pe mobila de baie la comanda, trebuie sa aveti in vedere acest aspect important.

Din motive de functionalitate, deasupra lavoarului se monteaza oglinda principala din baie. Este o idee buna ca, daca spatiul va permite, sa utilizati doua sau mai multe oglinzi pentru crearea impresiei de spatiu dar si pentru dispersia mai buna a luminii.

Plasati, pe planul baii, in spatiul ramas liber, corpurile de mobila de baie pe care doriti sa le comandati si sa la aveti la dispozitie in noua dvs. baie. Pentru dimensiuni si culori, consultati sectiunea "Cataloage" din meniul de mai sus.

Bugetul de renovare a baii

Este foarte indicat sa va stabiliti un buget pe care sunteti dispusi sa il cheltuiti pentru refacerea baii si, odata stabilit acest buget, sa va tineti de el. Odata lucrarile incepute, poate fi destul de costisitor sa va razganditi, asa ca intocmiti planul baii, tinand cont de bugetul pe care il aveti.
Daca doriti mobila de baie la comanda, trebuie discutate toate detaliile dorite cu producatorul de mobila de baie inainte de a da comanda propriu-zisa, deoarece, de cele mai multe ori, obiectele de mobilier create la comanda, pot fi mai scumpe decat cele de serie, gasite in magazinele de profil.

Mobila de baie disponibila la comanda

Odata ce v-ati planificat baia, puteti incepe sa comandati obiectele de mobila si obiectele sanitare din baie.

Puteti consulta oferta noastra accesand butoanele din meniu corespunzatoare colectiilor de mobila de baie disponibile: colectia Clasic sau colectia Avangarde. Nu omiteti nici pagina de promotii, de unde puteti comanda mobilier de baie la preturi reduse.

Formular de comanda

captcha

Pentru a putea lua in considerare comanda de mobila de baie, plasata prin intermediul formularului de mai sus, va rugam sa completati cat mai corect si cat mai complet campurile.
Dupa ce ne trimiteti comanda de mobila, vom analiza cererea dvs. si va vom contacta pentru detalii referitoare la piesele comandate.