Mobila Baie GoodMob

Despre Mobila Baie GoodMob

Ce impresie doriti sa creeze noua dvs. baie? Pentru a va ajuta in gasirea raspunsului, am creat, pentru dvs., mai multe colectii de mobila baie, fiecare cu specificul ei de design.

Colectiile de mobila baie pe care vi le propunem, sunt diferite din punctul de vedere al designului, insa toate au in comun calitatea, abordarea cu mare atentie a detaliilor, fara sa piarda din vedere aspectul practic al mobilei de baie. In fiecare colectie de mobila puteti alege diverse marimi, materiale, culori si accesorii de baie.

Mobila baie "Clasic"

Colectia Classic este una dintre favoritele noastre, dar si ale clientilor nostri, care si-a gasit locul in multe bai mobilate de catre noi, fiind una dintre cele mai bine vandute colectii de mobila baie.

Designul clasic, fara prea multe elemente de complexitate, confera acestei colectii de mobila baie un aspect placut, usor de asimilat dar si un aspect "fara varsta", care nu duce cu gandul nici la mobilierul de baie greoi, incarcat, vintage, dar nici la mobila neo-modernista, de avangarda.
Colectia "Clasic" este disponibila in mai multe clase de mobila baie, toate avand in comun ideea de clasic: Clasic 56, Clasic 60, Clasic 70, Clasic 100 si Dulapuri de baie Clasic.

Mobila baie - Colectia Clasic, Seria 56 Mobila baie - Colectia Clasic, Seria 60 Mobila baie - Colectia Clasic, Seria 70 Mobila baie - Colectia Clasic, Seria 100 Mobila baie - Colectia Clasic, Dulapuri de baie

Mobila baie "Avangarde"

Colectia "Avangarde" este indrazneata, are caracter si, prin aceasta, modeleaza spatiul baii in care este incorporata. Stilul nu lasa indiferent pe nimeni si acesta a fost motto-ul dupa care am creat colectia Avangarde. Elementele propuse in cadrul acestei colectii de mobilier de baie sunt apreciate de foarte multi clienti care au optat pentru acest stil de mobilier de baie.
Formele sunt ferme si indraznete, imbinand atat latura practica a mobilei pentru baie, cat si latura estetica a acesteia. Elementele suspendate sunt disponibile in marimi diferite, iar panourile frontale in culori variate.

Mobila baie - Colectia Avangarde, Seria Wave Mobila baie - Colectia Avangarde, Seria Acryl Mobila baie - Colectia Avangarde, Seria Postforming

Mobila baie pre-asamblata

Cand alegeti mobila baie GoodMob, alegeti solutii simple. Pentru aceasta, va furnizam mobila pre-asamblata, intrucat atentia dvs. este orientata pe planificarea baii, iar specialistii nostri in designul si productia mobilei de baie stiu acest lucru. Asa ca ni se pare normal ca noi sa asamblam mobila baie pentru dvs.

Intretinerea mobilei de baie

Dintre toate camerele din locuinta dvs., baia este camera cu cele mai mari variatii de temperatura, dar, in special, cele mai mari variatii de umiditate, din aceasta cauza ea necesitand putin mai multa atentie din partea dvs. decat restul incaperilor din locuinta. Mobila utilizata in baie, in special, trebuie sa fie rezistenta la variatiile mari de temperatura si umiditate.

Intretinerea necesara a elementelor de mobilier din baie inseamna curatarea suprafetelor plane, in special cele superioare, dar si indepartarea umiditatii acumulate pe acestea. Curatarea mobilei de baie este relativ usoara. Tot ce aveti nevoie este o carpa moale si, eventual, un detergent usor. Trebuie evitate substantele abrazive, pastele abrazive, dar si solutiile de curatare care contin acizi sau amoniac deoarece unele materiale utilizate la fabricarea elementelor de mobila din baia dvs. pot fi afectate de aceste substante.

Mobila baie de calitate

Desi suntem inca o firma tanara, fiind prezenti pe piata de mobilier, in special cea de mobilier de baie, GoodMob Distribution s-a axat, inca de la inceput, pe furnizarea de produse de calitate, oferind solutii complete de mobilare a baii, in diferite stiluri sau marimi. Fiecare persoana este unica, iar gama larga de solutii de mobilier de baie oferite de noi, ne asigura ca fiecare isi poate gasi modelul care sa-l satisfaca. Numarul mare de clienti ne asigura ca nivelul de calitate propus al produselor si serviciilor oferite este atins de fiecare data cand o baie este mobilata cu produsele noastre.

Intrebari frecvente

Puteti consulta o serie de raspunsuri la cele mai frecvente intrebari legate de mobila baie GoodMob.

Cum comand produsele GoodMob?
Puteti comanda produsele noastre de mobilier utilizand formularul de contact de pe site, sau direct din showroom-urile Dedeman.

Cat costa mobial de baie GoodMob?
Costul pieselor de mobilier puse la dispozitie de catre firma noastra sunt afisate pe paginile de prezentare ale fiecarei colectii.

Trebuie sa asamblez eu mobila baie cumparata de la GoodMob?
Nu. Mobila baie vine preasamblata.

Cum trebuie sa intretin mobila baie?
Consultati sfaturile oferite pe aceasta pagina, referitoare la intretinerea mobilei de baie.

Ce trebuie sa fac daca imi picura robinetul de la baie?Cel mai probabil, s-a acumulat calcar sau murdarie in garnitura care sigileaza robinetul, iar aceasta trebuie inlocuita. Consultati un instalator.